uniquebeauty.blogg.se

Lumene Arctic Aqua

Kategori: Hudvård

Hej! 
 
För cirka 1 månad sedan tog min dagkräm slut och av en ren slump hamnade jag på kosmetik avdelningen på coop forum! Där stog jag i säkert en halvtimma med fetaste ångesten eftersom min favorit inte fanns, jag läste på alla möjliga förpackningar om alla krämer och dess innehåll.. till sist hittade jag Lumene Arctic Aqua Deep Hydration som var ursortimentet och såldes därför väldigt billigt, vi snackar under 100 lappen nu! Var en bad girl och öppnade paktet för att lukta på krämen.. hehe.. och Gud vad fräscht det luktade så dag och nattkrämen fick följa med hem!  
 
Något jag verkligen inte ångrar! Jag är supernöjd med både dag och nattkrämen! Väldigt passande nu när det är kyligt ute och huden blir extra torr.   
Rekomenderar dessa krämer starkt till våra kära läsare! Har aldrig känt mig såhär fräsch inför läggdags, haha! 
 
       
 
Dessa finns att köpa på kicks, åhlens och eventuellt mataffärer med ett brett sortiment av krämer osv.. 
 
/ Marilyn

Enkla tips

Kategori: Allmänt

Hej!
Varit stressad en morgon och vaknat upp med påsar under ögonen och inte haft någon blekaste aning om vad du skall göra? Eller försovit dig och inte alls har tid att fixa håret?
Här är några enkla men samtidigt väldigt användbara tips! :-)

/ Victoria & Marilyn

KROPPSIDEAL...

Kategori: Dagens samhällsfråga

Hej bloggen!

Nu har vi tänkt att blogga om kroppsideal som finns i vårt samhälle..

Det är ju så att vi ’’kvinnor’’ är oftast utseende och kroppsfixerade, vi påverkas ständigt av det vi ser på modetidningar, tv,etc. Vi stävar efter att se ut som kändisar vi ser nästan överallt.

Ska man behöva vara super smal för att rankas som vacker? Det verklar ju som att det finns en mall för hur man SKA se ut. Under de senaste åren har det diskuterats om vad som är rätt kroppsideal, ska unga tjejer behöva känna pressen och kravet att se ut som modeller. Det har blivit allt vanligare att unga tjejer blir utseende och kroppsfixerade redan vid tidig ålder i vårt samhälle, men är detta en bra sak? Ska tjejer vid 12 års åldern behöva känna att de inte duger för att ’samhället’ tycker att de behöver gå ner i vikt eller gå upp några kilo? Vi blir ganska lätt påverkade av det vi ser och hör vare sig man är 15 år eller 25 år. Barn, ungdomar som kvinnor tvingas leva upp och jämföra sig med de skönhetsideal som finns i vårt samhället, som ibland är ohällsosamma.

Att göra allt för att kunna se ut som någon annan och samtidigt inte tänka på sin hälsa som kommer först är fel! Det är självklart inte bra för hälsan att vara för stor eller för smal, utan det är viktigt att röra på sig och äta hälsosam mat fast det inte alltid är lätt... 

Vi vill uppmana er alla till att leva ett sunt liv och vara er själva ;)

Alla är olika och unika på sitt sätt!  Älska dig själv och din kropp som den är!

   
                    
 
 
                         
 
 
 
/ Victoria & Marilyn