uniquebeauty.blogg.se

Naturliga hårinpackningar!

Kategori: Skönhetstips

Idag tänkte vi tipsa om 2 naturliga hårkurer, dvs. hårkurer som är gjorda av naturliga ingredienser som du kan hitta hemma i skafferiet! 
 
Torrt hår  
 
För att motverka torrt och livlöst hår: Mosa en halv mogen avokado med 3-4 matskedar olivolja. Blanda smeten tills den är helt jämn. Massera in de i ditt torra hår och linda sedan en handduk runt huvudet och låt den sitta i ca 1 timme innan du tvättar håret. KOM IHÅG ATT TVÄTTA NOGA!!  
Du kan även tillägga lite kamomillte! Kamomillte innehåller aminosyror vilket ger lyster. Har du fett hår? Ja då kan du även tillsätta några droppar citron.  
 
 
Sist men inte minst den allra bästa hårkuren enligt mig (Marilyn) som garanterat funkar och gör under!  
  
Allt du behöver är följande: 
 
Olivolja, Majonnäs, honung och ägg

Börja med att blanda honung och olivoljan, tillsätt sedan ägg och majonnäs! Rör om noga så att det inte är stora majonnäs klumpar i smeten.  

Tvätta håret med schampoo som vanligt, massera in smeten i håret och linda sedan en handduk eller påse runt huvudet och låt de sitta i 1 timme eller mer. Det kan bli kladdigt så vi föreslår en påse som bara går att slänga sen!

Tvätta håret noga med schampoo tills du känner att det inte finns någon smet kvar i håret. Sen är det bara att tvätta håret med balsam! Woila!  

 

 

 

 

 
 
Här förklarar tjejen vi fick inspiration ifrån steg för steg! 
 
 
 / Marilyn & Victoria

Kommentarer


Kommentera inlägget här: